Un element deosebit de important in constructia oricarui imobil il reprezinta usile si ferestrele. Confortul termic al cladirilor este asigurat de calitatea tamplariei termoizolante utilizate si calitatea montajului acesteia. Alegerea materialului din care se confectioneaza tamplaria tine de aspectul tehnic si cel economic insa cand vine vorba despre aspectul estetic, prin culoarea tamplariei putem realiza la exterior imbinarea perfecta a cladirii d.p.d.v. cromatic cu mediul inconjurator, iar la interior putem da frau liber imaginatiei si crea un loc placut, armonios, elegant si primitor, atribute care depind exclusiv de imbinarea armonioasa a culorilor si formelor.

Daca vorbim despre tamplaria de PVC, pana acum ceva vreme cromatica era restransa la cateva culori date de extrudare si coextrudare (5-6 culori) si infoliere (maxim 20 culori dintre care 10 imitatii de lemn si 10 culori iuni) care pe langa faptul ca sunt tehnologii scumpe necesita si volume foarte mari si termene de executie indelungate.

In prezent, tamplaria de PVC colorata poate fi realizata prin noi metode care ofera o paleta infinita de culori (RAL, NCS, Pantone, British Standard, etc) realizabile intr-un timp foarte scurt cu preturi competitive, indiferent de cantitatile necesare.

Serviciul de vopsire a suprafetelor din PVC furnizat de firma noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG fiind un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor sau tamplariei din PVC. Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 20 ani dupa ce cu mult timp inainte a fost testat atat in laboratoare cat si conditii reale de exploatare. Acest produs este un produs certificat de laboratoarele SKZ.

Last modified: octombrie 28, 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *