761

Written by:

Sticla Printata

Sticla printata

Ani la rand singura solutie pe care o aveam la indemana pentru a finisa peretele din dreptul blatului de bucatarie, cu scopul de a-l proteja de murdarire, a fost faianta. Anosta si de-a dreptul plictisitoare in marea majoritate a cazurilor, aceasta avea un scop strict functional, partea estetica fiind lasata pe planul doi. Cu timpul insa lucrurile s-au mai schimbat, oferta a crescut considerabil, astfel incat in ziua de astazi producatorii din domeniu ne pun la dispozitie o multitudine de variante de faianta si gresie, pentru a ne finisa spatiul destinat bucatariei.
Frumoasa, accesibila ca pret si usor de intretinut, faianta a ramas in continuare optiunea numarul unu pentru finisarea zonei dintre blaturi. Dar de ce sa nu incercam altceva pentru casa noastra? Nu ar fi mult mai frumos sa avem o bucatarie originala, unica, personalizata dupa cum ne dorim, astfel incat momentele petrecute luand masa sau gatind sa fie o adevarata placere?
Daca aveti in plan o amenajare sau reamenajare a acesteia, va propunem sa va reorientati catre sticla imprimata digital. Fructe si legume, flori, pasari, peisaje care taie respiratia, pattern-uri fanteziste sau fotografii in care ati surprins cele mai frumoase momente din viata sau persoane dragi, isi pot gasi locul pe peretele bucatariei dumneavoastra, datorita tehnologiilor de ultima ora care permit personalizarea dupa bunul plac a diferitor materiale cu suprafata dura, printre care si sticla, folosite cu succes de catre designeri pentru amenajari interioare de efect.

Last modified: septembrie 26, 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *